VIDEO: Řidiči nerespektovali červenou u chemičky. Mohlo jim jít o život
Řidiči projíždějí semafor s červenou. Foto: e-mostecko.cz
Teplice

Dolní Jiřetín – K mimořádné události došlo v sobotu v okolí chemičky. Při stavebních pracích mimo areál byla nalezena stará letecká puma. Kvůli tomu byl zastaven provoz na silnicích v okolí.

Řidiče na zákaz vjezdu upozorňovali policisté, na silnici z Komořan do Záluží se rozsvítil ale jen semafor s výstražnou informací bez přítomnosti policejní hlídky. Po chvíli čekání v koloně se někteří motoristé rozhodli, že červenou projedou.

Stará bomba, kterou naštěstí úspěšně deaktivoval přivolaný pyrotechnik, přitom vážila stovky kilogramů a v případě výbuchu mohla mít ničiví účinek na vzdálenost i více než jednoho kilometru.

https://www.youtube.com/watch?v=BNelSLBvTAM

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru