KURIOZITA: Žena už oplakala svůj mobil, taxikář ho našel po mnoha týdnech při úklidu auta
Ilustrační foto: CC0
Teplice

Teplice - O svůj mobil přišla cestou ze zahájení lázeňské sezony žena v Teplicích. Myslela si, že byla okradena. Vše se ale nyní vysvětlilo.

Koncem května se na teplické policisty obrátila žena, které během oslav zahájení lázeňské sezony zmizel z kabelky mobilní telefon, v jehož pouzdře měla navíc platební kartu. Na základě oznámení policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinů krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

"Nakonec se ale ukázalo, že ke spáchání žádného protiprávního jednání nedošlo. Mobil totiž ženě vypadl v taxíku, ve kterém se vracela domů, a o několik týdnů později ho řidič objevil zapadlý v autě, když dělal hloubkový úklid," popisuje mluvčí teplických policistů Daniel Vítek.

Poctivý taxikář telefon donesl policistům, kteří ho následně vrátili oznamovatelce, a protože se žádný trestný čin nestal, případ odložili.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru