Muž opakovaně okrádal obyvatele Teplic. Soud už ho dvanáctkrát potrestal
Ilustrační foto
Teplice

Teplice - Ve vazební věznici skončil v minulosti dvanáctkrát odsouzený recidivista, který v uplynulých týdnech opakovaně okrádal obyvatele Teplic.

Devětatřicetiletý muž se v polovině dubna v Řetenicích vloupal do sídla firmy, kde odcizil peníze, notebook s příslušenstvím a další věci za téměř osmdesát tisíc korun.

Další krádeže se dopustil koncem dubna, v noci se vloupal do restaurace, kde odcizil doutníky, cigarety a několik lahví s alkoholem.

Vykradl také kiosek v Řetenicích, ze kterého si odnesl přes dva tisíce korun, trestného činu se dopustil i v areálu nemocnice, kde vnikl do prodejny, ze které si odcizil několik desítek tisíc korun.

V nemocnici kradl i začátkem května, z prodejního automatu odcizil potraviny a nápoje.

"Krádežemi a poškozením cizího majetku způsobil škodu přes dvě stě tisíc korun, muž byl obviněn z přečinů krádeže a poškození cizí věci, za které ho může soudce v případě uznání viny poslat až na pět let zpátky za mříže," informoval Daniel Vítek, tiskový mluvčí Policie ČR.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru