Hornická nemocnice má 16 sociálních lůžek pro lidi, kteří se neobejdou bez pomoci. Za pobyt se platí
Ilustrační foto
Teplice

Bílina - V Hornické nemocnici s poliklinikou je k dispozici 16 sociálních lůžek. Jsou určena pro ty, kteří už nemusí být v nemocnici, ale vzhledem ke svému zdravotnímu stavu nejsou schopni se obejít bez pomoci druhé osoby, a nemohou proto odejít do domácího léčení. Za pobyt na sociálním lůžku se platí.

Zájemce o tuto sociální službu nejprve vyplní žádost o uzavření smlouvy, pokud splní požadavky na umístnění a je volná kapacita, je s ním uzavřena smlouva o poskytování sociálních služeb - ubytování, celodenní strava, pomoc při osobní hygieně, pomoc při zvládání běžných úkonů, zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, sociálně terapeutické činnosti či pomoci při obstarávání osobních záležitostí.

Za pobyt na sociálním lůžku se platí. Pobyt přijde denně na 170 korun, jídlo na 150 korun. Celý sazebník úhrad a více informací se lze dozvědět na webových stránkách Hornické nemocnice s poliklinikou v Bílině.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru