Muž prodával pervitin a kradl na stadionu. Hrozí mu až desetileté vězení
Ilustrační foto
Teplice

Teplice – Až deset let by mohl strávit za mřížemi 26letý muž, který na Teplicku prodával drogy a k tomu ještě kradl. Vysoký trest mu hrozí kvůli tomu, že byl v minulosti za kšeftování s drogami i krádeže už odsouzen. V současné době je ve vazbě. 

Šestadvacetiletý muž se měl v polovině března vloupal do prostor fotbalového stadionu, odkud odcizil dva televizory, set top boxy a modem, celková škoda byla vyčíslena na téměř 19 tisíc korun. K tomu je obviněn i z kšeftování s drogami. „Je mu kladeno za vinu, že ve více jak dvaceti případech prodal dalším osobám pervitin,“ konkretizoval policejní mluvčí Daniel Vítek.

Policisté 26letého muže obvinili z trestný činů krádeže a nedovolené výroby a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Na soud si počká ve vazbě. Hrozí mu až desetileté vězení. „Muž, má za sebou už sedm trestů, v minulosti byl kromě krádeží odsouzen i za prodej drog, právě proto mu nyní hrozí poměrně vysoký trest,“ objasnil policejní mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru