Teplice - V péči lékařů skončil muž, který chtěl skoncovat se životem. Zachránili ho policisté po rychlé pátrací akci. Hledali ho na Teplicku, Ústecku i Lovosicku. Přiotrávil se výfukovými plyny a nejspíš i léky v kombinaci s alkoholem.

Muž se chtěl otrávit v autě. Foto: Policie ČR

Hlášení, že by se měl mezi lovosickým, teplickým a ústeckým okresem pohybovat muž v osobním vozidle, který chce podle oznamovatele skoncovat se životem, přijali tepličtí policisté v noci na čtvrtek. "Ihned bylo zahájeno intenzivní pátrání, na kterém se kromě teplických policistů podíleli i kolegové z okresů Ústí nad Labem a Litoměřice. Krátce po půlnoci vypátrala hlídka lovosických policistů uvedené vozidlo na polní cestě ukryté za stohem slámy," uvedl teplický policejní mluvčí Daniel Vítek.

Ve vozidle seděl 54letý muž, který nekomunikoval, protože byl pravděpodobně pod vlivem alkoholu a léků, omámený výfukovými plyny. "Hlídka policistů bezodkladně poskytla muži první pomoc a přivolala zdravotnickou záchrannou službu a kolegy z obvodního oddělení v Proseticích, kteří na místě prováděli další nezbytné úkony," dodal policista.

Případ má šťastný konec. Muže se díky úzké spolupráci mezi policejními hlídkami sousedících okresů podařilo rychle vypátrat a zachránit ho, nyní je v péči lékařů a mimo ohrožení života.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru