Dobrá práce kriminalistů: Muž podezřelý z víkendového vloupání do klenotnictví je ve vazbě
Část zajištěného lupu. Foto: Policie ČR
Teplice

Teplice - Kriminalisté v krátké době objasnili krádež vloupáním do klenotnictví v Teplicích.

K vloupání do klenotnictví v Krupské ulici v Teplicích došlo během minulého víkendu (9. – 10. března). "Pachatel násilně vnikl do objektu, poškodil zabezpečovací zařízení a z prodejny odcizil šperky a hodinky. Případu se ujali krajští kriminalisté a v krátké době zadrželi podezřelého 52letého muže, kterého obvinili z trestných činů krádeže a poškození cizí věci," uvedla krajská policejní mluvčí Šárka Poláčková.

Policistům není neznámý, protože byl již za majetkovou trestnou činnost v minulosti trestán. Soud na obviněného uvalil vazbu. V případě uznání viny mu hrozí trest odnětí svobody na 5 až 10 let.

Téměř veškeré odcizené zboží se policistům podařilo zajistit ve spolupráci s obvodním ředitelstvím policie Praha I.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru