Pokladní v teplickém supermarketu účtovala na kase příbuzným jen pár drobných za plné vozíky
Ilustrační foto: CC0
Teplice

Teplice - Z přečinu krádeže spáchaného formou spolupachatelství byly obviněny tři ženy a jeden muž.

Tři z nich přišli před Vánoci do teplického supermarketu, kde jejich teprve 19letá příbuzná pracovala jako pokladní. Do nákupního vozíku si babička zaměstnankyně naskládala věci za více jak čtyři tisíce korun, vnučka jí ale namarkovala jen pár věcí za čtyři stovky, zbytek nákupu měla „zadarmo“. Stejně postupovala i v případě sestřenice a jejího manžela, kteří měli ve vozíku věci za necelých 4300 korun, žena jim namarkovala jen zboží za osm set korun.

"Po vyhodnocení všech důkazů bylo jednání povedené čtveřice kvalifikováno jako přečin, za který by mohli jít v případě uznání viny až na dva roky do vězení," uvedl k případu mluvčí policistů na Teplicku Daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru