OBRAZEM: V Galerii si budou moct děti během vašeho nákupu hrát v novém dětském koutku
Nový dětský koutek v Galerii Teplice.
Teplice

Teplice - Nakupování bude pro rodiče, kteří s sebou musí vzít i menší děti, mnohem jednodušší. V obchodním centru Galerie Teplice se 22. února otevře nový dětský koutek.

Koutek ponese název Bambule, jeho zřizovatelem je totiž království hraček Bambule, prodejce hraček. Najdete ho přímo v prodejně Bambule a bude možné zde využít i hlídání dětí. Dětský koutek Bambule bude otevřen denně od 9 do 21 hodin a bude určen pro děti od 3 let.

Děti si zde užijí spoustu zábavy s různými hračkami, na prolézačkách, odstrkovadlech, mohou si zde kreslit či využít další dětské potřeby. Na děti a jejich bezpečnost dohlíží speciálně vyškolený personál. Pitný režim dětí v koutku bude zajištěn pitnou vodou.

Rodiče tak budou moci již bez starostí o své ratolesti v Galerii Teplice nakupovat, zpočátku za tuto službu zaplatí jen 30 korun za hodinu a zároveň mohou využít až do 6. března slevy na nákup zboží v prodejně Bambule. V den otevření přivítá od 14 hodin návštěvníky Babule myšák Mickey, s kterým se děti budou moct vyfotit.

Foto

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru