Passat po vytlačení skončil ve svodidlech. Poškození hledají svědky nehody
Ilustrační snímek. Foto: Petr Sochůrek
Teplice

Telnice – S prosbou o pomoc se na redakci našich stránek obrátila čtenářka Sandra Sandorová. Když se v sobotu 26. ledna vracela ze Ski areálu Telnice, vyřítil se proti jejich autu (černý VW Passat combi) řidič s bílou Škodou Citigo a vytlačil je do svodidel.

„Máme promáčklý přední blatník. Nejdou otevřít přední dveře u spolujezdce. Řidic škodovky ujel, a proto prosíme, jestli je alespoň trochu zodpovědný, aby se přihlásil. Případně, jestli ho někdo v areálu zahledl, a zná ho, budeme vděční za kontakt,“ napsala do redakce Sandra Sandorová.

K události došlo zhruba v 15.15 hodin v serpentinách na konci obce Telnice. Poškození svého auto od nárazu do svodidel doložila Sandra Sandorová zaslanými fotografiemi. Zároveň poskytla telefonní číslo 734 706 594, kam se mohou svědci obracet.

Mluvčí krajské policie Alena Bartošová uvedla, že prostřednictvím tísňové linky 158 jim dosud nebyla událost nahlášena. „Poškození mohou událost nahlásit dodatečně, obrátit se na nejbližší nebo kteroukoliv služebnu Policie České republiky,“ poradila mluvčí.

Co dělat když ujede účastník od dopravní nehody:

Snažte si zapamatovat co nejvíce údajů o ujíždějícím vozidle (registrační značku, typ auta, barvu atd.).

Nesnažte se ujíždějícího řidiče honit, zůstaňte na místě a zavolejte dopravní policii přes tísňovou linku 158.

Oslovte přítomné svědky, aby setrvali na místě události nebo vám poskytli na sebe kontakt kvůli svědectví při šetření nehody.

Pořiďte si fotografie nebo videozáznam z místa střetu na mobilní telefon.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru