AKTUÁLNĚ: Auto ve stromě, nehody ve městech. Policisté řeší záplavu havárií
Podvečerní nehoda v Mostě. Zasahují policisté i záchranka. Foto: čtenářka
Teplice

Ústecký kraj – Celou řadu dopravních nehod aktuálně řeší policisté napříč naším regionem. Je pravděpodobné, že za kolizemi stojí počasí a nepřiměřený způsob jízdy. Příčiny havárií se ale vyšetřují. O nehodách informuje dopravní servis Policie ČR.

V Mostě došlo po setmění ke dvěma nehodám. Jedna z nich se stala v podvečer v Topolové ulici, druhá před půl sedmou večerní v Albrechtické. Zde se střetla dvě osobní auta, nedošlo ke zranění.

V Kadani v Zahradni ulici v půl sedmé došlo ke srážce dvou osobáků. Dvě vozidla havarovala u obce Vrskmaň na silnici č. 13 ve stejný čas. Naštěsí ani jedna nehoda si nevyžádala zranění osob. V Jirkově v ulici Generála Svobody se střetla dvě auta krátce před půl sedmou večer, i tady se karambol obešel bez zranění. O deset minut dříve došlo ke srážce dvou osobáků v ulici Golovinova v Kadani. Jeden vůz havaroval u obce Březno krátce před osmnáctou hodinou. Ve Wolkerově ulici v Chomutově se střetla dvě osobní auta v půl šesté večer. V ulici Na Příkopech v Chomutově do sebe rovněž narazila dvě osobní vozidla. To se stalo před sedmnáctou hodinou.

Na silnici ze Strojetic na Kryry vyjížděli ve čtvrt na sedm večer policisté k havárii, při které došlo ke zranění. Vozidlo narazilo do stromu. Krátce před pátou odpolední vyjížděli policisté k nehodě osobního automobilu u obce Raná. Zde se nikdo nezranil.

U obce Měrunice na Teplicku sjelo osobní auto do pole po osmnácté hodině, obešlo se to bez zranění. V Javorové ulici v Duchcově se bez poraněných osob obešel střet dvou osobních vozidel před sedmnáctou hodinou.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru