Zaměstnanec rozvážel balíky a peníze si nechal. Práce ho omrzela hned první den
Ilustrační foto: Pixabay.com
Teplice

Teplicko - Až tříletý trest odnětí svobody hrozí 28letému muži, který se nechal zaměstnat u přepravní společnosti na Teplicku. Na depu si nafasoval balíky, které postupně rozvezl zákazníkům, od kterých vybral přes čtyřicet tisíc korun. Hned první den ale peníze zaměstnavateli neodevzdal, místo toho přestal brát telefon a v práci už se neukázal.

"Poškozená společnost se proto obrátila na policisty, kteří muže zadrželi a následně obvinili z přečinu zpronevěry. Není to poprvé, kdy někoho okradl, za zpronevěru a krádež je totiž muž podmínečně odsouzen, zatím je stíhán na svobodě," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru