VIDEO: Krádež v ústeckém obchodním centru. Policisté pátrají po muži ze záznamu bezpečnostních kamer
Poznáte muže na záznamu? Foto: Policie ČR
Teplice

Ústí nad Labem - Ústečtí policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po neznámém pachateli, který 13. října kolem 19:10 hodin odcizil v obchodním centru Fórum v Ústí nad Labem mobilní telefon.

Bezpečnostní kamery zachytily muže, který zřejmě odstranil zabezpečovací prvky z vystaveného mobilního telefonu v hodnotě devět tisíc korun, následně schoval přístroj do kapsy a z prodejny odešel.

"Pachatel krádeže byl muž ve věku kolem 45 let, silnější postavy, měl tmavé prořídlé vlasy. Na sobě měl proužkovaný svetr, bílou bundu, tmavě modré rifle a hnědé polobotky, na zádech měl černý batoh.

Veškeré informace k totožnosti podezřelého lze sdělit na Obvodní oddělení Ústí nad Labem, ul. Masarykova 47, tel. č. 974 427 100, nebo na linku 158, za pomoc veřejnosti předem děkujeme," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=PYk9zRDZze4

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru