Ze tří aut během noci zmizel benzín a nafta. Má krádeže na svědomí jeden pachatel?
Ilustrační foto
Teplice

Teplice - Nemile překvapení byli tři lidé, kteří ve středu ráno přišli ke svým autům. V průběhu noci neznámý zloděj prorazil nádrže jejich vozidel a odcizil z nich pohonné hmoty. Z auta zaparkovaného na ulici Trnovanská zmizelo 35 litrů benzínu, z nádrže vozidla, které měl majitel v ulici Buzulucká, pachatel odcizil asi pět litrů benzínu.

Další auto, jehož majitel měl poškozenou nádrž, stálo v noci v ulici U Nemocnice a zmizelo z něj asi 15 litrů nafty.

"Celková škoda bude přesahovat částku nejméně tři tisíce korun, ve všech případech policisté zahájili úkony trestního řízení pro přečiny krádeže a budou se zabývat i verzí, že má všechny skutky na svědomí jeden pachatel. Tomu hrozí v případě dopadení trest odnětí svobody až na dva roky," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru