OBRAZEM: Mikuláš se svojí družinou obdarovával děti v Galerii Teplice
Čert a Mikuláš v teplické Galerii. Foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Teplice – Obchodní centrum Galerie v Teplicích připravilo pro děti na středeční podvečer Mikulášský program. U ozdobeného vánočního stromu se sešel Mikuláš s čerty, anděl a dokonce přiletěl i samotný Lucifer.

Podívat se na ně přišlo tolik dětí, že by mezi nimi neproklouzla ani myš. Aby program a nadílka mohly začít, musely děti nejprve všechny hosty postupně přivolat. Nejdéle čekaly na Mikuláše. Podle jedné z dívek nejspíš proto, že už je to starší pán, a tak špatně slyší.

Návštěvníci se dozvěděli zajímavé informace o Mikulášské tradici, zpívalo se, tancovalo a nechyběla ani nadílka. Děti, které samy zazpívaly nebo zarecitovaly básničku, získaly kupón, za který si u rozdováděných čertíků vyzvedly svoji sladkou odměnu.

Foto

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru