Na náměstí se vrátil původní způsob dopravy, přibude v Bílině zcela nová značka
Příjezd na náměstí v Bílině. Foto: Oldřich Hájek
Teplice

Bílina - Doprava na náměstí v Bílině se po skončení stavebních prací vrátila do původní podoby. Vjezd na náměstí je tedy možný ze Seifertovy a Wolkerovy ulice, dále od kruhového objezdu u radnice. Z náměstí vede cesta ke kruhovému objezdu a ulicí Želivského. Zůstal zachován směr, kterým se náměstí objíždí, všechny cesty kolem náměstí jsou jednosměrné.

Parkovat je možné po obvodu náměstí, na straně u knihovny a u Obchodního domu Praha jsou dvě místa určená pro handicapované. Vpravo po směru jízdy bude podél silnice u cukrárny a u Obchodního domu Praha možnost zaparkování vozů zásobování. Vpravo ve směru jízdy podél silnice u knihovny bude použitá v Bílině zcela nová dopravní značka P+R, tedy park and ride - zastav a jeď. V prostoru je tedy možné zastavit na krátkou chvíli, například, když budou rodiče vysazovat nebo nabírat děti z knihovny nebo umělecké školy, a hned zase jet dál.

Zůstala zachovaná i poloha všech přechodů pro chodce a dvou přechodových míst u radnice a u knihovny.

Parkovací automaty budou v provozu od ledna příštího roku. O možných způsobech platby za parkování budeme informovat.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru