Povolební skandál v Duchcově: TOP 09 se distancuje od kandidáta, který podepsal koalici s extremisty
Město Duchcov. Ilustrační foto
Teplice

Duchcov - Regionální organizace TOP 09 Teplice se kategoricky distancovala od koaliční smlouvy, kterou 23. října 2018 podepsal v Duchcově kandidát, zvolený na kandidátní listině Žijeme Duchcovem - NK a TOP 09.

Koaliční smlouvu podepsal nestraník navržený TOP 09 s ČSSD, KSČM a DSSS. „TOP 09 jakoukoliv spolupráci s extremistickými stranami typu KSČM či DSSS důrazně odmítá,“ uvedla TOP 09 v prohlášení podepsaném Petrem Měsícem, předsedou RV TOP 09 Teplice a Michalem Kučerou, předsedou KV TOP 09 Ústeckého kraje.

„Proto je pro nás velkým zklamáním, že osobní ambice jednoho nezávislého kandidáta mohou poškodit jméno TOP 09. Z výše uvedených důvodů nechceme být jakýmkoliv způsobem spojováni s uvedenou koalicí dnes uzavřenou v Duchcově a kategoricky se od ní distancujeme,“ dodali zástupce TOP 09.

„Velice se svým voličům a příznivcům za tento neprojednaný krok zvoleným kandidátem omlouváme,“ doplnili.

Ustavující zasedání Zastupitelstva města Duchcova se uskuteční ve středu 31. října 2018 od 15 hodin ve velkém sále Kulturního centra v Duchcově

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru