V Krupce se dohodli na příští vládě. Tyto strany budou ve městě tvořit koalici
Noví zastupitelé se prvně sejdou na konci října. Ilustrační foto
Teplice

Krupka – Město Krupka oznámilo v úterý v poledne, že je již uzavřená koaliční dohoda. Voliči dali opět důvěru především lidem, kteří se již dvě předchozí minulá volební období osvědčili.

Výsledky voleb do zastupitelstva v Krupce rozhodly na další čtyři roky o složení vedení města. Partnery v příští vládě na radnici budou na základě uzavřené koaliční dohody zastupitelé z řad členů ČSSD, z volebního sdružení KRUPKA NAŠE MĚSTO, ODS a SPD.

První a ustavující zasedání zastupitelstva města se sejde 31. října 2018 od 17 hodin ve výstavní síni v budově Základní umělecké školy Stanislava Šebka Krupka na Mariánském náměstí č. 22. Na něm všichni noví zastupitelé složí svůj slib, a dále proběhnou volby všech hlavních orgánů a funkcí, nezbytných pro výkon samosprávy města.

Nové koaliční seskupení věří, že se tato hlasování uskuteční důstojně, konstruktivně a v klidné atmosféře.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru