Bílina - Smrt čtyřiatřicetileté ženy z Bíliny vyšetřují od nedělního rána kriminalisté teplické policie. Žena bez známek života byla nalezena v jednom z bytů v Bílině a přivolaný lékař na místě nemohl s určitostí konstatovat, jestli šlo o nešťastnou náhodou, sebevraždu nebo vraždu. Přesnou příčinu úmrtí tak zjistí až nařízená soudní pitva. Tragédii potvrdila krajská policejní mluvčí Šárka Poláčková.

K nálezu mrtvé 34leté ženy vyjížděli kriminalisté před třetí hodinou ranní. Policejní mluvčí Poláčková neupřesnila, jestli žena zemřela v bytě v panelovém domě nebo rodinném domě. Napotvrdila ani nevyvrátila, zda šlo o vraždu. S tím, že vše má objasnit právě nařízená pitva ženy. 

Naší redakci se přesto podařilo zjistit, že šlo o ženu, která v Bílině v bytě v paneláku v ulici Maxe Švabinského žila se svým přítelem. Podle našich informací měla na těle v oblasti prsou dvě bodné rány pravděpodobně od šroubováku. V celém bytě byl navíc nepořádek, jako by tam došlo ke rvačce. Policisté posléze z bytu měli odvést přítele mrtvé ženy. Kriminalisté v bytě vyšetřovali a hledali stopy do časně ranních hodin.

Zjišťujeme podrobnosti celé tragédie a budeme aktualizovat.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru