Most/Teplice - Vyšetřovatel mostecké policie zahájil stíhání 35leté ženy a 36letého muže z Teplicka. Ti měli ve sklepním prostoru jednoho pronajatého objektu v obci na Litvínovsku v přesně nezjištěné době za použití různých předmětů a látek určených k indoorovému pěstování konopí vypěstovat čtyři rostliny, které byly kriminalisty při domovní prohlídce zajištěny a následně odeslány oddělení kriminalistické techniky k odborné expertize.

 

O případu dnes informovala mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková s tím, že experti zjistili, že v 266 gramech rostlinné sušiny byla prokázána přítomnost psychotropní látky, která je na seznamu zakázaných látek. Policie obviněnou dvojici stíhá na svobodě. "Za toto jednání hrozí až tříletý trest odnětí svobody," říká mluvčí Světláková.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru