Opilci za volantem! Policisté přistihli několik opilých řidičů, měli i přes dvě promile!
Ilustrační foto
Teplice

Teplicko - Několik případů podnapilých řidičů vyšetřují v současné době policisté na Teplicku. Zastavili je v minulých dnech na silnicích okresu policisté i strážníci. Informovala o tom teplická policie.

Z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky je podezřelý 37letý muž, kterého v noci ze soboty na neděli zastavili policisté z oddělení hlídkové služby. Muž měl v dechu 1,5 promile alkoholu, na místě mu byl zadržen řidičský průkaz a noc strávil v policejní cele, po výslechu a sdělení podezření z přečinu, za který mu hrozí až roční pobyt ve vězení, byl propuštěn.

Stejný trest hrozí také 54letému muži, kterého policisté v sobotu kontrolovali v Teplicích. Při dechové zkoušce mu naměřili skoro 2,4 promile alkoholu v dechu, i jemu už sdělili podezření z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky je podezřelý muž, kterého o víkendu zastavili v Bystřanech prosetičtí policisté. Muž vykazoval známky požití alkoholu, co potvrdila i zkouška, v dechu měl přes dvě promile. Navíc ani není držitelem žádného řidičského oprávnění, po noci strávené v cele si převzal sdělení podezření z přečinu, za který by mohl jít až na rok za mříže.

Také 65letý muž si sedl za volant pod vlivem alkoholu. Ve středu večer ho v Dubí zastavili strážníci městské policie, protože muž jevil známky silné podnapilosti, přivolali na místo policisty. Ti řidiči naměřili tři promile alkoholu v dechu, noc strávil v policejní cele a po vystřízlivění si převzal sdělení podezření z přečinu, za který mu hrozí až roční vězení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru