Řidič, který v Bílině způsobil řetězovou nehodu, neměl vůbec sedět za volantem!
Ilustrační foto
Teplice

Bílina - Z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání je podezřelý 44letý muž, který měl v úterý zavinit dopravní nehodu v Bílině.

Zřejmě se nevěnoval řízení vozidla a zezadu narazil do auta stojícího před semaforem na červenou. "V důsledku nárazu došlo k řetězové reakci a byla nabourána ještě další dvě stojící vozidla, naštěstí nebyl nikdo zraněn," sděluje mluvčí teplických policistů Daniel Vítek.

Řidič podezřelý ze zavinění nehody si sedl za volant, ačkoliv má soudem uložen zákaz řízení motorových vozidel až do konce roku 2020. Pokud bude uznán vinným, hrozí mu za porušení zákona až dvouleté vezení, dodává policista.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru