Správce pokladny teplického meditačního centra zpronevěřil příspěvky zdejších členů
Ilustrační foto
Teplice

Teplice – Policisté vyšetřují zpronevěru peněz v teplickém meditačním centru. Dopustil se jí 53letý muž, který si přivlastnil příspěvky zdejších členů.

Muž podle policie zneužil svého postavení správce pokladny meditačního centra. „Je podezřelý, že jako člen náboženské společnosti odcizil z pokladny dobrovolné členské příspěvky a dary členů centra,“ konkretizoval policejní mluvčí Daniel Vítek s tím, že celkem měl muž zpronevěřit 60 tisíc korun.

U výslechu se 53letý muž ke svému jednání přiznal. „Tvrdil, že peníze použil na úhradu svých předchozích dluhů,“ doplnil Vítek. Policité muže obvinili z trestného činu zpronevěry. V případě odsouzení mu hrozí až pětiletý trest odnětí svobody.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru