Tepličan přišel o horské kolo za 110 tisíc korun. Ukradli mu ho z místa, kde to rozhodně nečekal
Ilustrační foto Zdroj: CC0
Teplice

Tepličan – O kolo v hodnotě 110 tisíc korun přišel muž z Teplic, který nechal své celoodpružené horské kolo několik minut bez dozoru. Zloděje nyní hledají policisté.

Cyklistu zřejmě vůbec nenapadlo, že by mu mohl někdo kolo odcizit. Nenechal ho totiž stát někde na ulici, ale za plotem na zahradě u svého domu. A z očí bicykl pustil jen na pár minut. I to ale stačilo. „Využil toho neznámý lapka, který překonal plot a bicykl mu odcizil,“ popsal krádež policejní mluvčí Daniel Vítek.

Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro přečin krádeže a po pachateli i odcizeném kole intenzivně pátrají.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru