Teplice - Chystá se něco unikátního. O víkendu 21. a 22. října se teplické nákupní centrum promění ve výstavní palác, kde se budete moci ponořit do svatebního šílenství, a to v dobrém slova smyslu. Na všech pasážích Galerie Teplice budou probíhat prodejní ochutnávky, výstavy, ukázky všeho co souvisí se svatbou i dalšími oslavami.

Návštěvníci Svatebního festivalu budou mít možnost bezplatné konzultace svatebních příprav s koordinátorkou Alenou Saladiakovou ze spolu pořádající agentury Maggie’s. “Poradíme s výzdobou, zábavou pro hosty i celkovou organizací. Zároveň připravujeme ukázky svatební tabule v oblíbeném rustic stylu a spoustu dalšího z našeho rozsáhlého inventáře dekorací,” uvedla Saladiaková.

V Galerii si budete připadat jako na hostině

V průběhu dne si budete v Galerii připadat jako na hostině, budete moci okusit vybrané lahůdky, které se objevují na svatebních i dalších slavnostních stolech, jež vám nabídnou nejlepší profesionálové v oboru. V pozdních odpoledních hodinách zažijete v nákupním centru opravdovou párty, s koktejly a dalšími i alkoholickými nápoji, včetně posezení a hudby.

„Festival není určen jen pro ty, kteří chystají svůj svatební den či jinou oslavu, ale i pro všechny návštěvníky centra, ti se zde na oslavu přenesou, všemi svými smysly,“ láká Jan Hawelka, majitel sítě kaváren Lagarto Café a jeden z organizátorů akce.

Přímo na pasáži vznikne kavárna, večer se promění v bar

Lagarto Café bude také jeden z vystavovatelů Svatebního festivalu. Na jaké lahůdky se můžete těšit z dílny úžasných kuchařů a cukrářů tohoto velmi oblíbeného podniku? „Na spoustu naší kvalitní čokolády, včetně oblíbené tekuté, ale také třeba na točenou zmrzlinu s ovocem. Na pasáži Galerie vznikne jen na tento víkend nová kavárna Lagarto, kde budeme různé slané i sladké dobroty a samozřejmě také různé druhy kávy podávat. Od 17 hodin se kavárna promění na Aperol bar, kde se bude až do 21 hodin podávat Aperol Spritz a o kousek dále budeme mít exkluzivní Bohemia Sekt lounge pro to, co mají rádi šumivá vína,“ doplnil Jan Hawelka a uzavřel: „Jedná se o první akci tohoto typu, pořádanou v obchodním centru v České republice. Rozhodně stojí za to si udělat čas a nenechat si tento nevšední zážitek ujít.“

Kromě vybraných lahůdek a kvalitních nápojů mnoha vyhlášených značek se můžete těšit i na ukázky líčení, výstavu šatů, fotokoutek a chybět nebudou ani soutěže o zajímavé ceny.

Svatební festival se uskuteční v Galerii Teplice v sobotu 21. a neděli 22. října. Přesný program a další podrobnosti vám ještě přineseme.

2609festival2

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru