Ve čtvrtek se koná již devátý ročník cyklistického závodu Sayfyho Memorial
Ilustrační foto
Co se chystá

Teplicko - Závod horských kol pořádá rodina a přátelé cyklisty Davida "Sayfyho" Seifrta již 9. rokem 28. září, v den jeho tragického úmrtí. Závod je vzpomínkou a sportovním setkáním s doprovodným programem pro všechny věkové kategorie.

Přijďte změřit své síly, zavzpomínat nebo fandit. Každý rok si organizátoři váží účasti prověřených závodníků i závodnic, ale snad nejvíc je těší, když se na startovní čáře potkávají s výletníky, kteří sednou na kolo jen právě kvůli memorialu.

Trasa závodu bude jasně vyznačena po rozmanitém terénu v blízkosti jezera Barbora, jeden okruh je dlouhý 13 kilometrů. Povrch trati je zpevněné i nezpevněná cesta, štěrk a šotolina, tedy ideální pro horská kola. Registrace závodníků probíhá elektronicky a v den závodu osobně od 9.00 do 10.00 v areálu Eurocampu Barbora v Oldřichově u Duchcova. Startovní výstřel zazní přesně v 11.00.

Devátý ročník Sayfyho Memorialu opět doprovází Koloshopfest s dětským i silničním závodem.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru