Ve Výstavní síni U Kostela v Bílině zhlédněte fotografie Sáry Saudkové
Ilustrační foto
Co se chystá

Bílina - Ve středu 5. října odstartovala vernisáží expozice fotografií Sáry Saudkové ve Výstavní síni U Kostela v Bílině.

Sára Saudková se narodila v roce 1967. V současné době žije v Praze v České republice. Fotografuje od roku 1999 a ve svých dílech se věnuje výhradně volné tvorbě. Její stylizované fotografie dokumentují její soukromý život: lásku, vztah, touhy, osamělost, očekávání.

edeniky 4579

„Fotografie je zázrak, protože nám umožňuje zkrotit a zastavit čas a také nám ukazuje nepochopitelné: pohyb, emoce, bolest a krásu. Probouzí naše vzpomínky - na všechno, co máme rádi. Jako matka čtyř malých dětí beru do rukou fotoaparát místo vařečky a žehličky. A nedělám nic jiného, než že absorbuji skrze čočku objektivu do mých negativů všechno co je pro mě důležité a co jednou jistě pomine: lásku, rozkoš, smutek jako nostalgii, vůni dětí, osamělost. To vše jsou příběhy, které mi utkvěly v mysli - příběhy, které napsali lidé - a které si mohu přečíst jako knihu. Všichni, každý z nás, máme tajemství a pouze fotografie ho dokáže zachytit, aniž by vše úplně odhalila,“ uvádí Sára Saudková.

Výstava bude probíhat až do 20. listopadu, vždy od čtvrtka do neděle od 13 do 17 hodin. Vstupné je 10/ 20/ 100 Kč.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru