CHYSTÁ SE: Drakiáda na ústeckém letišti. Přijďte pouštět draky a užít si plno další zábavy
Ilustrační foto CC0
Co se chystá

Ústí nad Labem - Na ústeckém letišti v Podhoří se bude v sobotu 8. října konat drakiáda. Návštěvníci se mohou těšit na pouštění draků, soutěže pro děti, ukázky modelářů aeroklubu a dobré občerstvení.

Na letišti v Ústí nad Labem se již tuto sobotu koná první ročník drakiády. Akci, která začíná v 11 hodin, pořádá místní aeroklub ve spolupráci s topdraci.cz.

Kdo má draka, ať už vlastní výroby nebo koupeného, ať neváhá přijít. Kdo draka nevlastní, může si ho zakoupit na webu aeroklubu s 15% slevou při použití slevového kódu LKUL.

V pouštění draků se bude soutěžit o nejdelší let, nejvyšší výšku a o nejkrásnějšího největšího a nejmenšího draka (týká se doma vyrobených).

Pro děti jsou připraveny i další soutěže jako například přetahování lanem. Po skončení letového dne se chystá opékání buřtů.

Startovné je 50 Kč za draka.

0510ustidrakiadanaletisti2

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru