Záchranáři v akci u Olympie: Ukáží vyprošťování, simulátor nárazu i hasičský útok
Foto: archiv Olympia Teplice
Co se chystá

Teplice - Obchodní centrum Olympia Teplice vás zve již tuto v sobotu 14. května na již tradiční rodinný program věnovaný především bezpečnosti na silnicích. K Olympii se sjedou hasiči, policie, zdravotní záchranná služba a červený kříž. Hlavní částí programu je ukázka vyproštění zraněných osob po autonehodě. Tohle si nenechte ujít! Během programu budou ukázky dvě, první ve 14:00 hod, druhá v 15:30 hod.

A protože v letošním roce slaví Olympia 20. narozeniny, bude program bohatší než obvykle. Pro děti budou připravená zábavná soutěžní stanoviště. Za projití všemi soutěžními stanovišti získá dítě od policie řidičský průkaz. Nebude chybět zábava pro dospělé např. v podobě simulátoru nárazu. Návštěvníci si mohou vyzkoušet střelbu na střelnici, jízdu zručnosti nebo hasičský útok na cíl. Prohlédnout si zblízka žlutou záchranku nebo třeba vybavení pořádkové jednotky Policie ČR.

Celý program najdete na www.olympiateplice.cz.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru