V Zámecké zahradě bude slavnostně zahájená turistická sezóna
Ilustrační foto
Co se chystá

Teplice – V sobotu 14. května, ve 13 hodin, odstartuje Slavnostní zahájení turistické sezóny v Teplicích. Akce v režii Statutárního města Teplice a Destinační agentury Krušné hory se bude konat v Zámecké zahradě u Zahradního domu. Sobotní program má za cíl prezentovat možnosti pro turisty, jakými způsoby se mohou s městem seznámit a zpestřit svůj pobyt.

Na návštěvníky akce tak čeká nabídka turistických informačních center regionu a možnost zakoupení zboží regionálních značek. V programu, který je naplánovaný do 19. hodiny, se představí Big Band teplické konzervatoře pod vedením Lukáše Čajky, žáci Základní umělecké školy v Teplicích, teplická funky kapela Public fusion, Dixiland teplické konzervatoře pod taktovkou Julia Baroše a Flétnový kvintet Martina Kůdy. Svá vystoupení předvedou i teplické spolky a organizace. Pro malé návštěvníky bude připravena řada soutěží a pohádkový les.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru