Na výstavě v Bílině se dozvíte více o životě bývalého českého prezidenta a ikony 20. století Vaclava Havla
Foto: KC Bílina
Co se chystá

Bílina - Václav Havel byl poslední československý a první český prezident. V letošním roce by oslavil 85. narozeniny. K tomuto nedožitému výročí připravilo Kulturní centrum Bílina výstavu se záštitou Nadace Václava a Dagmar Havlových VIZE 97.

Výstavu Václav Havel svými výtvarnými dílky doplnily děti bílinských mateřských a základních škol a s rekvizitami pomohl přítel Václava Havla, pan Tomáš Bučil a Historický spolek města Bílina a spolupracovala na ní také Knihovna Václava Havla.

Výstavu o životě našeho bývalého prezidenta a ikony 20. století Václava Havla můžete zhlédnout už jen do 2. ledna 2022 ve Výstavní síni u kostela v Bílině, ve čtvrtek a v neděli od 13 do 17 hodin.

O výstavě jsme psali také zde.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru