Rozhýbejte se po Silvestru výšlapem na Stropník
Jednou ze zastávek na trase je i osecký hrad Rýzmburk
Co se chystá

Duchcov – Tělovýchovná jednota Sokol Duchcov pořádá ve spolupráci s duchcovskou radnicí 46. Novoroční pochod na Stropník. Oblíbená akce, jejímž smyslem je zahájit nový rok zdravým pohybem, se koná v sobotu 1. ledna.

Startuje se v 11.15 hodin od pomníku Nelsonské katastrofy Oseku. (Odjezd pro Duchcovské je od zastávky u nemocnice v 10.31 hod.) Akce je určená pro pěší turisty i pro běžkaře. V případě nepříznivých sněhových podmínek se běh na lyžích neuskuteční.

Pro účastníky jsou připravené dvě trasy. První o délce 10 km vede od pomníku na Rýzmburk, k chatě Máně (Dušanova vyhlídka), zpět na Rýzmburk a k oseckému pomníku. Druhá měří 12 kilometrů a vede od pomníku na Rýzmburk, k chatě Máňa, odtud na Stropník, zpět k chatě Máňa a přes Rýzmburk zpátky k pomníku v Oseku. Na chatě Máňa, kde je z Dušanovy vyhlídky při pěkném počasí nádherný výhled, obdrží každý z účastníků pamětní list, razítko pochodu a razítko IVV. Bližší informace zájemcům poskytne Dušan Petráš z TJ Sokol Duchcov, tel: 603 496 389.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru