Přijďte reprezentovat Teplice! V Aquacentru se chystá plavecká soutěž měst
Ilustrační foto
Co se chystá

Teplice - Dne 6. října 2021 pořádá Dům dětí a mládeže za finanční podpory Statutárního města Teplice Plaveckou soutěž měst, a to od 8 do 17 hodin v Aquacentru Teplice.

Plavecká soutěž je určena především k propagaci plavání jako vděčné a široce využitelné pohybové aktivity a je určena příznivcům kondičního plavání všech věkových kategorií.

Kterýkoliv zájemce dostává šanci zaplavat si libovolným stylem na čas trať 100 metrů, otestovat si tak svoji aktuální formu a zároveň se na chvíli ocitnout v roli jednoho z reprezentantů města. Zapojit se může každý, kdo zde bydlí, pracuje nebo studuje. Stejně tak mají příležitost hájit čest a slávu našeho města přespolní plavci z řad pravidelných i svátečních návštěvníků bazénu.

Přihlásit se můžete v den konání přímo u organizátorů v plavecké hale v Teplicích.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru