Na slavnosti letos dorazí i Yo Yo Band nebo O5 a Radeček
Ani letos nebudou chybět atrakce pro děti.
Co se chystá

Modlany – V sobotu 28. srpna se Modlanští rozloučí s prázdninami ve velkém stylu. Na tradiční Slavnosti Modlanska se vedení obce letos podařilo zajistit programově přitažlivou a pestrou nabídku. Akce, která se každoročně koná ve Sportovním areálu Baníku Modlany, bude zahájená v 11 hodin a končit by měla kolem 22. hodiny.

Prvním lákadlem slavností je dětská show s Václavem Upírem Krejčím, která začne v 11 hodin. Po ní si mohou pamětníci zavzpomínat na známé country písničky s Tomášem Linkou ze Zelenáčů a následně i na Karla Gotta v coveru Honzy Mlčocha. Největšími magnety modlanských slavností budou ale nesporně skupiny O5 a Radeček a Yo Yo Band.

Sváteční odpoledne zpestří v doprovodném programu také vystoupení skupiny historického šermu Lepus, nebo možnost zúčastnit se okružní jízdy obcemi Modlanska s vláčkem Humboldt. Moderování akce se ujme Aleš Lehký. Stánky s občerstvením i zmrzlinou budou zajištěné a vstupné na akci i všechny atrakce je zdarma. Sobotní slavnosti zakončí večerní ohňostroj.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru