Nalaďte se vánočně s pohádkou Divadla V Pytli
Divadlo V Pytli jste mohli naposled vidět v sobotu a v neděli v Zámecké zahradě v programu Adventní putování. Foto: Ilona Kaulfuss
Co se chystá

Teplicko – Ve středu 23. prosince, den před Štědrým večerem, se mohou malí i velcí potěšit pohádkou k Vánocům. Má název O kouzelné peci a její premiéru uvidíte online v podání hrobského Divadla V Pytli.

Jmenovaný soubor jako jeden z mála nezatáhl pomyslnou oponu ani v této obtížné době a připravil v průběhu prosince spoustu mikulášských a předvánočních akcí. Díky nim se v řadě obcí a měst na Teplicku podařilo vykouzlit příjemnou sváteční atmosféru.

Pohádka bude promítaná na facebookovém profilu Divadla V Pytli ve středu od 18 hodin. Ten, kdo premiéru nestihne, může ji zhlédnout později. Podle principála divadla, Petra Stolaře, zůstane záznam pohádky na stránce až do Tří králů. A jestliže chcete hrobským divadelníkům na oplátku darovat dárek pod stromeček, kupte dobrovolnou vstupenku. Více o daru na FB divadla.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru