V Cirkus Parku v teplické Olympii bude Tik Tok párty
Tik Tok párty v dětském světě.
Co se chystá

Teplice - Jedna z nejpopulárnějších zábavních aplikací na tvorbu videí a streamování už je více jak dva roky populární i u nás v Čechách a má statisíce fanoušků.

V sobotu 25. ledna se můžete v CIRKUS PARKU v Teplicích potkat se čtyřmi skvělými „Tik Tokery“. CIRKUS PARK je dětský svět, který byl nedávno otevřený v obchodním centru Olympia Teplice.

A kdo se na vás v sobotu těší?

  • Jirka Remešek - jeden z nejpopulárnějších "lamačů" srdcí, který disponuje více jak 300 tis. sledujícími
  • Kristal Shine - na Tik Toku má více jak 250 tis. fanoušků, ale věnuje se také Instagramu, kde má téměř 50 tis. lidí, kromě točení videí také ráda fotí.
  • Laaduška - sympatická a velmi aktivní Tik Tokerka, kterou můžete znát třeba z videí od Adama Kajumiho či Míny. Lada nedávno vydala svojí první písničku a miluje cestování.
  • Ines - muzikálová a filmová herečka a zpěvačka, která má za sebou více jak 200 představení v populárních muzikálech Divadla Broadway či Hudebního Divadla Karlín, vítězka mezinárodních tanečních a pěveckých soutěží, a v poslední době také známá díky Tik Toku, Instagramu a jejímu prvnímu videoklipu "Heygirl", kde si zahrál i výše zmíněný Jirka.

V sobotu 25. ledna se můžete od 14 hodin těšit na program, kde se dětem bude tahle čtveřice naplno věnovat, natáčet a konzultovat s nimi videa, fotit, nebo třeba jen povídat a předávat zkušenosti z natáčení.

K dispozici bude také exkluszvní nová video-stěna, kde si může každý zkusit natočit třeba svůj první Tik Tok a dát tak naplno prostor své kreativitě!

Vstupné 180 Kč/ dítě, 50 Kč dospělý (dospělý vstup je konzumační).

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru