Festival Labefest - víkend, ve kterém Děčín ožije!
Festival Labefest v Děčíně. Foto: Jaroslav Noska
Co se chystá

Děčín - V nejkrásnějším z festivalových areálů na břehu Labe, na Smetanově nábřeží v Děčíně, přímo pod děčínským zámkem, se ve dnech 15. až 16. května bude konat tradiční velký děčínský hudební svátek pro celou rodinu – FESTIVAL LABEFEST.

Kromě skvělého hudebního programu, který tvoří špičky populární hudby, jako jsou Wohnout, Pokáč, HorkýžeSlíže, Miraia mnoho dalších, přinese festival LABEFEST 2020 řadu novinek.

Už několik let hudební program doprovází adrenalinové klání ADRENALIN CHALLENGE, kdy si budou moct i letos nejen sportovní fajnšmekři vyzkoušet skok z mostu, lezení po skále nebo přelet nad řekou Labe. Je již tradicí, že si Extreme travers, jež vede z Pastýřské stěny do okna protějšího zámku, vyzkouší některý z účinkujících. V roce 2019 to byl Vojta Kotek z kapely TH!S, před ním švagr Tomáše Kluse, Pekař nebo Kuba Ryba z kapely Rybičky 48. Na to, kdo bude odvážlivcem roku 2020, si ještě musíme počkat. Chybět nebude tradiční páteční slavnostní ohňostroj a řada dalších doprovodných aktivit pro děti i dospělé, na Mariánské louce. Dřevosochání a Běláskové klání.

V roce 2020 se program festivalu rozšíří ještě o Historické májové trhy na děčínském zámku.

15. a 16. května 2020 je víkend, kdy ožije celý Děčín a na své si přijde opravdu každý.

„Labefest 2020 čekají pozitivní změny, můžeme se těšit na obohacení programu, kdy kromě unikátní adrenalinové výzvy Adrenalin Challenge, dřevosochání a dětského Běláskového klání dojde k propojení s Historickými májovými trhy na děčínském zámku. Zveme na víkend do Děčína celé rodiny, každý si najde to své, není důvod zůstávat doma. Nabízíme široké spektrum vyžití, a to za doprovodu těch nejpopulárnějších kapel. Hravě se dá stihnout vše, co vás zajímá, bez obav, sledujte program na www.labefest.cz,“ uvedl za pořadatele Igor Bayer.

I v roce 2020 dostanou šanci doplnit program mladé talentované kapely, které mají možnost vybrat sami návštěvníci. LABEFEST tak hledá svůj TALENT! Pravidla budou opět k dispozici na stránkách a Facebooku festivalu.

Vstupenky v limitované edici za nejnižší možnou cenu 200 Kč (bez manipulačních poplatků) lze zakoupit v předprodejních sítích vstupenkadecin.cz a Ticketstream.cz–bit.ly/Labefest2020. Více informací najdete na webu: www.labefest.cz, a také zde: www.slavnostidecin.cz.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru