Únavu a kalorie ze Silvestra můžete shodit na Novoročním běhu Krupkou
Snímek z prvního ročníku, kterého se zúčastnila dvacítka lidí.
Co se chystá

Krupka – Po Silvestru může být nejlepším vyprošťovákem z nabraných kalorií a prohýřené noci pohyb na čerstvém vzduchu. Proto někomu může přijít vhod informace o Novoročním běhu Krupkou, na který i letos pozvali zájemce členové Atletického klubu Krupka. S novou tradicí přišli poprvé v lednu 2019, kdy se akce zúčastnila dvacítka běžců.

Druhý ročník Novoročního běhu Krupkou se koná ve středu 1. ledna. Setkání zájemců je stejně jako v prvním roce před krupskou radnicí. Start se uskuteční v 15 hodin poté, co odvážné nadšence přivítají organizátoři a sdělí jim pokyny k průběhu akce. Od městského úřadu pak všichni vyrazí na stadion.

Věková hranice běžců není omezená. Trasa je nenáročná a je proto vhodná i pro děti. Měří necelý kilometr a vede přes Mariánské náměstí, ulicí Bohosudovská, ulicí U Stadionu a končí na městském stadionu. Na něm účastníci oběhnou celý okruh a tím symbolicky otevřou atletickou dráhu pro nový rok. Závěrečným bodem programu je slavnostní přípitek na zdárné zakončení akce i na úspěšný nový rok.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru