V Krupce se chystá tradiční Jarmark a mnoho dalších zajímavých akcí
Přinášíme přehled akcí v Krupce.
Co se chystá

Krupka – Přinášíme vám program akcí na celý duben v Krupce. Děti se mohou těšit na Maškarní bál nebo na tradiční Jarmark.

MAŠKARNÍ BÁL:

  • Kulturní zařízení města Krupka zve všechny malé kamarády i s rodiči nebo prarodiči na VELKÝ MAŠKARNÍ BÁL, který se koná v sobotu 6. dubna od 15 hodin v restauraci Na Střelnici. Na programu je přehlídka masek, soutěže, tancování, písničky a spousta zábavy.
  • Vstupné 25 Kč.

V DDM Cvrček:

  • Dům dětí a mládeže Cvrček Krupka srdečně zve na TRADIČNÍ VELIKONOCE, které pořádají v Maršově v pátek 12. dubna od 15 do 17 hodin. Přijďte si uplést pomlázku, nabarvit vajíčka a ozdobit kraslice. Přineste si s sebou vlastní vejce na zdobení, přihlášky do 10. 4. 2019.
  • Vstupné 50 Kč.

JARMARK:

  • V neděli 14. dubna v parku před městským úřadem od 12 hodin se koná tradiční VELIKONOČNÍ JARMARK. Připravené budou prodejní stánky, pouťové atrakce, divadelní představení, dílničky pro děti a vystoupení dětí z krupských mateřských škol na dalším ročníku festivalu JARO V POEZII.

NA PROKOPCE:

  • Slavnostní shromáždění u příležitosti 74. výročí ukončení 2. světové války se koná v úterý 23. dubna od 9:50 hodin u památníku 313 obětí pochodu smrti na Prokopce u Krupky.
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru