Dny pro zdraví v teplické Olympii: Můžete podstoupit různá vyšetření
Dny pro zdraví v Olympii Teplice.
Co se chystá

Teplice - Jedinečný projekt již třetím rokem nabízí obchodní centrum Olympia, kdy po dva vybrané dny v měsíci dubnu máte možnost využít určitá preventivní vyšetření zdarma a bez objednání.

Letos se DNY PRO ZDRAVÍ konají o víkendu 6. a 7. dubna vždy v čase 11:00 – 17:00 hod.

„Jsme moc rádi, že i v letošním roce můžeme tento projekt uskutečnit a pomoci našim zákazníkům s péčí o jejich zdraví. V loňském roce jsme takto bez nadsázky pomohli zachránit lidský život, tedy není jistě třeba uvádět více důvodů, proč opět DNY PRO ZDRAVÍ pořádáme. Nešlo by to ovšem bez partnerů, kteří vyšetření na místě provádí. Někteří s námi spolupracují dlouhodobě, jako například Hornická nemocnice s poliklinikou v Bílině, Svět zdraví nebo Sportovní centrum T-CLUB. Letos vítáme i nového partnera projektu - gynekologickou ambulanci a centrum pro ženy TeeS z Ústí nad Labem," uvedla k projektu marketingová manažerka obchodního centra.

Novinkou je letos ošetření přístrojem zvaným ONDA, který se zaměřuje pomocí mikrovln na formování těla a odstraňuje celulitidu. Jedná se o zcela unikátní přístroj v ČR. Další novinkou je konzultace na téma stresové inkontinence. Nebude chybět ovšem vyšetření kožních znamének, diagnostika těla certifikovanými přístroji, výživové poradenství nebo měření cukru v krvi.

Rozpis všech nabízených vyšetření najdete na www.olympiateplice.cz.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru