Kam o víkendu? Na velikonoční jarmark nebo na sraz žigulíků a moskvičů
Velikonoční jarmark v Krupce. Zdroj: město Krupka
Co se chystá

Teplicko – Jak si užít víkend před Velikonocemi? Můžete zajít třeba na Velikonoční jarmark, vyrobit si s dětmi velikonoční dekorace nebo vyrazit na sraz vozů Žiguli a Moskvič.

Jarmark v Krupce

Přivítat jaro můžete v Krupce na Velikonočním jarmarku. Koná se v parku před městským úřadem v neděli 9. dubna. Program začíná ve 12.00 hodin, připravené je pálení Morany, divadelní vystoupení souborů Bodlo a Bodlinka, stánky s velikonočním zbožím a občerstvením. Odpoledne budou recitovat děti z mateřských škol na dalším ročníku soutěže Jaro v poezii.

Velikonoční dílna na zámku

V teplické zámku bude v neděli 9. dubna od 10:00 do 16:00 probíhat malá velikonoční dílna. S dětmi si tady budete moci vyrobit velikonoční kraslice, veselé dekorace, upéct perník a potěšit se s živými mláďátky.

0704velikonocedilna

Sraz žigulíků a moskvičů v Bílině

V sobotu 8. dubna se do Bíliny sjedou vozy Žiguli a Moskvič. Jedná se už o šestý ročník Severočeského srazu těchto veteránů. Na náměstí začnou auta přijíždět v 10 hodin, v 11 hodin se vydají na spanilou jízdu Českým středohořím. K vidění budou veteránské vozy Moskvič, veteránské i nové vozy Lada a lidé se mohou těšit i na několik vozů jiných značek. Zajímavostí bude například nejnovější model vozu VAZ - Lada X-Ray. Přijďte se pokochat nebo si zavzpomínat na modely, které jste na silnicích vídali jako děti.

1303plakat

Kam o víkendu? Na velikonoční jarmark nebo na sraz žigulíků a moskvičů

Teplicko – Jak si užít víkend před Velikonocemi? Můžete zajít na Velikonoční jarmark, vyrobit si s dětmi velikonoční dekorace nebo vyrazit na sraz vozů Žiguli a Moskvič.

Jarmark v Krupce
Přivítat jaro můžete v Krupce na Velikonočním jarmarku. Koná se v parku před městským úřadem neděli 9. dubna. Program začíná ve 12 hodin, připravené je pálení Morany, divadelní vystoupení souborů Bodlo a Bodlinka, stánky s velikonočním zbožím a občerstvením. Odpoledne budou recitovat děti z mateřských škol na dalším ročníku soutěže Jaro v poezii.

Velikonoční dílna v zámku

V teplické zámku bude v neděli 9. dubna od 10:00 do 16:00 malá velikonoční dílna. S dětmi si tady budete moci vyrobit velikonoční kraslice,  veselé dekorace, upéct perník a potěšit se s živými mláďátky.

Sraz žigulíků a moskvičů v Bílině

 
   

 

V sobotu 8. dubna se do Bíliny sjedou vozy Žiguli a Moskvič. Jedná se už o šestý ročník Severočeského srazu těchto verpánů. Na náměstí začnou auta přijíždět v 10 hodin, v 11 hodin se vydají na spanilou jízdu Českým středohořím.

K vidění budou veteránské vozy Moskvič, veteránské i nové vozy Lada a lidé se mohou těšit i na několik vozů jiných značek. Zajímavostí bude například nejnovější model vozu VAZ - Lada X-Ray. Přijďte se pokochat nebo si zavzpomínat na modely, které jste na silnicích vídali jako děti.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru