Most - Ochutnávky, novinky, workshopy i přednášky a navíc bohatý program pro děti. To je Superfestival zdraví, který se koná v sobotu 20. května v Oblastním muzeu v Mostě.

Tu nejvýznamnější událost v oboru zdravého životního stylu chystá společnost Superpotravina, jeden z největších e-shopů se zdravou výživou v Čechách i na Slovensku a kamennou prodejnou v Mostě. „Pozvali jsme všechny jedničky na trhu se zdravými produkty, ale zdaleka se nejedná pouze o jídlo,“ uvádí organizátorka Alena Saladiaková. „Návštěvníci se mohou těšit na přírodní kosmetiku, ekologické čisticí prostředky, zdravé sirupy, sportovní kluby nebo kavárny i restaurace. Celkem festival nabídne přes 50 vystavovatelů z různých koutů republiky. Celá akce je zároveň prodejní, takže pokud potřebujete doma doplnit zdravé zásoby nebo jen ochutnat něco nového, tady bude mnoho příležitostí. Pro děti jsme připravili soutěže, ukázky sportů, malování zdravými barvami nebo omalovánky mandaly,“ doplňuje Alena Saladiaková.

Spousta vystavovatelů tu představí svoje novinky v sortimentu, máte tak možnost být jedni z prvních, kteří ochutnají produkty třeba od jedničky na trhu v RAW food – společnosti Lifefood. Nebudou chybět ani další velká jména jako Ecce Vita, Feel Eco, Vitalvibe nebo České ghíčko.

Všechny ochutnávky jsou zdarma, stejně tak přednášky a workshopy v krásném půdním prostoru muzea. Součástí programu je třeba ukázka přípravy kvalitní kávy nebo přednáška Green Ways o zelených potravinách či povídání o dlouhověkosti s Akademií léčivé výživy. Zahrada nabídne ukázku cvičení jógy a spoustu dalšího.

Za vstup zaplatíte pouze 30 Kč, rodinné vstupné vyjde na 50 Kč, děti do 12ti let mají vstup zdarma. Vstupenky budou k dispozici u vchodu do Oblastního muzea po celý den akce a v předprodeji v mostecké prodejně Superpotravina, kterou najdete v budově firmy Softex v Růžové ulici. Bližší informace o Superfestivalu zdraví najdete na této facebookové stránce.

Hlavními partnery akce jsou Oblastní muzeum v Mostě, Softex NCP s.r.o. a eventová agentura Maggie´s. Mediálními partnery jsou e-deniky.cz a Rádio Blaník.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru