V zajetí módy se ocitnou diváci bílinského divadla, čeká je pěkný program a také příjemné překvapení
V zajetí módy se ocitnou diváci bílinského divadla.
Co se chystá

Bílina - Další ročník úspěšných akcí o módě je nachystán na úterý 11. dubna. Úderem 19. hodiny začne jedna z nejzajímavějších módních akcí v Bílině, další z pořadů Martiny Tuháčkové Nejen o módě, v letošním roce s podtextem V zajetí módy.

Tyto pořady se setkávají v Bílině s pozitivními reakcemi, na přehlídkovém mole totiž nestanou profesionální modelky, ale ženy z lidu, tedy nemodelky. I když jsou to ženy, které již mají několik přehlídek za sebou a k této aktivitě přistupují velmi pečlivě.

„S modelkami pilně nacvičujeme, máme za sebou již dvě zkoušky a několik nás jich ještě čeká. Naši diváci jsou zvyklí nejen na přehlídku módních kolekcí, ale také na divadelní show. Letos bude o tom, jak se všichni velmi často nacházíme v zajetí módy. Abychom byli hezčí, držíme diety, cvičíme, nebo hledíme přebytečná kila schovat. Většinou každý, bez ohledu na věk a pohlaví se chce líbit. Hledá, jak může vypadat lépe a hlavně se cítit lépe a o tom bude letošní ročník,“ sděluje Martina Tuháčková, organizátorka akce.

Co všechno v úterý 11. dubna v Městském divadle Bílina uvidíte? Modely butiku Beauty 2000, který obléká ženy všech velikostí, kolekci spodního prádla Petry Vyhnálkové, oblečení z prodejny Freestyle dance Teplice, kreace z dílny MaTu, na přehlídku Svatebního salonu Kleopatra. Těšit se můžete také na vystoupení dětí z DDM Bílina pod vedením Věry Ryjáčkové, či na Ivu Jonášovou z Yoga – Yoga studio Teplice. Pořad bude provázet slovem Jiří Balda, kterého podpoří Divadélko Uličník.

Na molu zahlédnete Michaelu Meyerovou, Elišku Šťastnou, Helenu Bauerovou, Lianu Zelenkovou, Petru Junkovou, Gabrielu Adamcovou, Janu Chalupnou, Kamilu Jabůrkovou, Květu Sochorovou, Olgu Markuzziovou a další. O účesy se postará Nikola Soušková z kadeřnictví Pimpollo a o líčení Vladislava Krajníková z Mary Kay.

Pro diváky je přichystáno v průběhu večera i překvapení v podobě občerstvení. Tak si nenechte tuto zajímavou a příjemnou akci ujít, vstupenky stojí 150 korun do přízemí a 100 korun na balkon a zakoupíte je v Informačním centru Bílina, od pondělí do pátku v době od 7.30 do 17 hodin nebo v sobotu od 9 do 14 hodin. A spěchejte, ať na vás nějaké zbudou.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru