Havraň – Profesionální hasiči z Mostu i z okolních měst a doborovolné jednotky z obcí v okolí zasahují od ranních hodin u požáru v továrně RAI Most v průmyslové zóně Joseph u Havraně na Mostecku.

2201pozar

Zásah hasičů v průmyslové zóně Joseph u Mostu. Foto: Oldřich Hájek

Požár v hale firmy zuří od ranních hodin, hasiči se tam začali svolávat před půl šestou ráno. Na místě v tuto chvíli panuje silný mráz, deset stupňů pod nulou. V zóně je také silně omezena viditelnost kvůli husté mlze. Dohlednost je pár desítek metrů.

Hasiči si udělali hlavní stanoviště na parkovišti před halou, mají zde i vyhřívaný stan. Jsou zde vidět vozy ze Žatce, i z Chomutovska. U továrny jsou i policisté, hlídají dopravu. Firma ale sídlí až v zadní části zóny, dopravu na veřejných komunikacích tudíž nijak požár neovlivňuje.

Nosným výrobním programem společnosti jsou povrchy palubních desek, dveřní panely, schránky spolujezdců. Mateřskou firmou je společnost Recticel. Škody půjdou do milionů korun

Čekáme na oficiální vyjádření hasičského sboru a policie, zprávu budeme aktualizovat. Zásah bude trvat minimálně několik hodin.

2201pozar01

2201pozar02

2201pozar03

2201pozar04

2201pozar05

2201pozar06

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru