Ústecké kraj – Máte rádi Halloween? Přinášíme vám seznam akcí, na které můžete o dušičkovém víkendu vyrazit. A pozor! Není to jen pro děti. Někde se zcela určitě budou pořádně bát i dospělí.

Strašidelné Jezeří

Věříte na duchy, strašidla a záhrobní bytosti? Zámek Jezeří na Mostecku je to pravé místo, kde se s nimi můžete o dušičkovém víkendu 29 a 30. října opravdu potkat. V dušičkovém čase se v zámku probouzejí k životu jeho obyvatelé minulých časů.

Téměř již legendární akce je jednou z největších svého druhu v Čechách. Desítky strašidel, mágů a nadpřirozených bytostí budou o tomto víkendu Vašimi průvodci ztemnělým zámkem. Protože tato podívaná je pro řadu návštěvníků opravdu děsivá, je připraven i malý okruh pro děti a slabší povahy. Prohlídky začínají v 11.00 hodin a končí v 15.00 hodin. Vstup na velký okruh je 100 korun pro dospělého a 70 korun pro děti, na malý okruh 40 a 20 korun.

Vzhledem k velkému počtu návštěvníků je nutné počítat s komplikacemi při parkování, které je při zaplnění kapacit blízkých prostorů i ve větší vzdálenosti od zámku.

Katova ulička pro nebojsy

Bojíte se rádi? Vyrazte v neděli 30. října na Stezku odvahy Katovou uličkou v Kadani. Akce začíná v 17.15 hodin na Mírovém náměstí. Na všechny odvážlivce čekají strašidla a duchové. Na konci stezky se mohou děti těšit na malé překvapení a dospělí si budou moci koupit něco na zahřátí. Lístky je možné koupit v předprodeji v Infocentru Kadaň a v Mateřském centru Radka za 50 korun, na místě pak od 18.00 hodin za 80 korun.

Speciální prohlídky v Muzeu čarodějnic

Halloweenský víkend připravilo pro všechny návštěvníky Muzeu čarodějnic v Kadani. Od 28. do 30. října má otevřeno od 10 - 17 hodin. V sobotu 29. října od 18 hodin do 21 hodin pořádá speciální večerní prohlídky. Během celého dne se pak každé dítě v kostýmu může v přilehlé restauraci těšit na malý dárek, připravené bude Halloweenské menu a od 18.30 hodin Hallowenská party se soutěží o nejlepší kostým.

Strašidelné bludiště v Chrámu chmele a piva

Strašidelný Halloween připravil pro všechny nebojsy na sobotu 29. října také Chrám chmele a piva v Žatci. Návštěvníci projdou propracovaným bludištěm plným strašidel, ztratí se ve slepých uličkách a čeká na ně i tajuplná alchymistická laboratoř. Začátek je v 17.00 hodin. Masky mají vstup zdarma, ostatní platí 50 korun.

Stezka odvahy v zámeckém parku Krásný Dvůr

Vypravte se v sobotu 29. října za duchy a přízraky do zámeckého parku v Krásném Dvoře na Podbořansku. Akce začíná od 17.30 hodin, start na zámku pod vstupním schodištěm. Poslední odvážlivec bude na strašidelnou cestu vypuštěn v 19.30 hodin. Pro všechny děti, které se vrátí zpět na zámek, bude připravena odměna. Zajištěno je samozřejmě i občerstvení. Vstupné je 40 korun, lampiony či jiná svítidla si vezměte s sebou.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru