Teplicko - V ohrožení života se ve čtvrtek večer ocitl muž z Teplic, kterému v bytě ve druhém patře domu v Mostecké ulici začala hořet celá kuchyň, poté co muž vařil na sporáku jídlo a přitom se natáhl a usnul. Plameny šlehající z otevřeného okna a hustý černý dým vyděsily sousedy, kteří následně přivolali pomoc. 

Hasiči zasahují v Mostecké ulici u požáru kuchyně. Foto: Jan Vraný

Muži zachránilo život právě otevřené okno, kterým se valil hustý černý dým, a toho si právě všimli lidé. V bytě kromě kuchyně hořela i předsín, přes kterou by se muž již patrně nedostal do bezpečí. Na místě zasahovala přivolaná jednotka profesionálních teplických hasičů, které se plameny podařilo včas uhasit.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru