Teplice – Tisíce lidí z celého kraje zamíří o nadcházejícím víkendu na zahájení lázeňské sezóny v Teplicích. Centrum města bude kvůli oslavám uzavřeno. Některá omezení platí už od pátku 27. května. Podívejte se, kam se nedostanete. Pokud se chystáte na Lázeňskou z okolních měst autem, teplický magistrát radí, kde bude možné v sobotu a v neděli zaparkovat.

Mapa míst, kde se dá zaparkovat

V pátek 27. května od 8 hodin budou zavřeny ulice: Dlouhá, Dubská, Kapelní, Laubeho náměstí, Lázeňská, nám. Svobody, Papírová, Rooseveltova

V pátek 27. května od 16 hodin budou uzavřeny ulice: U Zámku, Zámecké náměstí, U Bílinské brány

V sobotu a v neděli 28. – 29. května budou uzavřeny ulice: Krupská, Mírové nám., U Divadla

V důsledku uzavření širší části centra Teplice bude omezena možnost parkování návštěvníků oslav k zahájení nové lázeňské sezóny. Lze využít parkovací stání především v ulicích Masarykova třída, 28. října, Kollárova, dále na Benešově náměstí, Tržním náměstí a dále odstavné plochy u sportovní haly a parkoviště v ulici Alejní.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru