Ohníč a Most mají nejlepší webové stránky v republice
1. místo v kategorii obce - Ohníč na Teplicku. Zdroj: Ústecký kraj
Zajímavosti

Ústecký kraj – Obce z Ústeckého kraje bodovaly v jubilejním dvacátém ročníku celostátní soutěže Zlatý erb. V kategorii nejlepší webová stránka obce zvítězila obec Ohníč na Teplicku, mezi městy byla udělena první místa hned dvě, a to pro středočeský Benešov a severočeský Most.

Most se soutěže účastní pravidelně a i v celostátním měřítku se může směle porovnávat s těmi nejlepšími. Zatímco Ohníč na Teplicku se 740 obyvateli je v renomované soutěži nováčkem. „Titulní stránka obce je velmi přehledná a zajímavá,“ uvedl na adresu webové stránky obce Jaroslav Svoboda, člen poroty Zlatého erbu. Jak Ohníč, tak i Most získaly od Ministerstva pro místní rozvoj, které se ujalo oficiální záštity nad akcí, diplom a věcné dary.

Soutěže se letos zúčastnily obce a města ze všech 14 krajů. Celkově se zapojilo 430 webových stránek a projektů obcí a měst včetně elektronických služeb. Celostátní finále se uskutečnilo v pondělí 9. dubna v Hradci Králové.

1004erb1

1. místo v kategorii město - Most.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru