Most – Parodii na píseň Californication od skupiny Red Hot Chilli Peppers z devadesátých let minulého století zveřejnili na serveru Youtube mostečtí hudební nadšenci, kteří si říkají Bejkův vokální kvintet.

„Je to sice parodie, ale vlastně pojatá docela vážně, prostě reakce na současné dění,“ říká Martin Rufer, který nazpíval svůj text, na kterém se s ním podíleli také Marek Fux a Ladislav Faltys.

Bejkův vokální kvintet je pěvecká a z části instrumentální skupina, která vznikla v roce 2016. Stálými členy jsou: Vojtěch Novák, Marek a David Fuxovi, Martin Rufer a Ladislav Faltys. Po jejich boku se občas objevuje Jan Kryndler.

https://www.youtube.com/watch?v=bCAklqrdAj8

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru