Novinka pro návštěvníky jezera Most: Vzniká tu nová pláž, bude mít travnatý povrch
Příprava nové pláže u jezera Most. Foto: Oldřich Hájek
Zajímavosti

Most - Palivový kombinát, který se stará o velkou část jezera Most a jeho okolí, začal se stavbou nové pláže. Bude mít travnatý povrch.

Úprava plochy nacházející se přes obvodovou komunikaci naproti psí pláži v jihozápadní části jezera Most začala na konci září. "Nejprve bude probíhat navážení zeminy, aby mohl být prostor zarovnán s obvodovou komunikací a následně ho osejeme travní směsí. Pro příští sezónu tak vznikne velká travnatá pláž," přibližuje Palivové kombinát.

Úpravami pláží se zabývá také město Most ve své lokalitě na jihovýchodě. Stavební stroje tam navážejí drobnější oblázky, aby byl přístup do vody příjemnější. Zasahovat budou až do dvou metrů od břehu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru